Apollo - Сина на Юпитер / Черната материя / Покривката

Публикувано на Юли 03, 2018 0 коментара


ЩАБА ЩАМПОВА! Дебютния микстейп на търновеца Аполо "Сина на Юпитер" включва 12 трака с космическо звучене и идеи, описващи образа му перфектно.

Тези парчета имат за цел да разгледат определени социални проблеми в обществото ни, неговите тенденции и гледната точка на автора. За апатията, алчността, прошката, егоизма, слабостите, рестарта, солидарността, енергията и звездите. Ако търсите мейнстрийм звучене и послание - това не е вашата музика. Посвещава се на всички любители и фенове на алтернативното, както и на онези, без чиято помощ и заслуга тези тракове нямаше да са факт. Специални благодарности на ВЕСЕЛИНСКИ, Ned, 100 BONA, Михаил Стаменов и всички автори на фрий лийсовете, които са използвани в повечето от проектите. Поклон за Penacho , Rikke Lux, Sekko, Mubz, Icekrim, Elevatextoday & Scxtt8x8, MB13Beatz и GHXST x Cxdy, които направиха тези откачени бийтове, без които космическата приказка на Аполо нямаше да се случи! За клиповете и обработката сам си е виновен. "Сина на Юпитер" ще бъде пуснат на 4 пъти по 3 трака - всеки понеделник от месец юли. За по-верните фенове и съпортъри ще има и физическо копие, което смятаме да пуснем след втората тройка тракове. Ако искате парче от тая сладка баница, пишете на страницата на ЩАБА или на Аполо. Умишлено не пускаме плейлист на парчетата - разчитаме на изненадата! 
- казват от ЩАБА

"Сина на Юпитер" е с бийт на GHXST x CXDY, "Черната материя" е музикално продуцирана от Rikke Lux, а "Покривката" от Sekko.



Коментари 0