F.O. & Peeva ще BLING-нат под тепетата в петък

Публикувано на Декември 11, 2017 0 коментара


Звезден блясък облива черния диамант в нощния живот на Пловдив, култовия хип-хоп клуб – BLING, този петък (15 декември). В обявения за „Дом на бг рап звездите“ за първи път влиза любовния рап дует - кралят на римите F.O. и неговата принцеса Peeva.

Грабналият приза за „Най-добър рап изпълнител“ за 2013 и 2015 година ще зашемети всички свои фенове с изпълнения на най-големите си хитове като „Няма чакай“ и “BIG MEECH”, както и с най-новото си разбиващо парче – „Петна“. Безспорно кулминацията в бляскавата нощ ще настъпи с появата на неотразимата Peeva. С разтапящ вокал, тя ще се включи в изпълненията на докосващите „Може би“ и „Личната“.

Ден по-рано, на 14 декември, всички посетители на BLING ще бъдат посрещнати с чувствените сетове на DJane Flamme. Входът за тематичното парти е свободен и ще бъде белязано от най-добрите промоции под тепетата.

В събота (16 декември) маските падат със зрелищното MASK OFF парти и специалното участие на DJ Emotion. Дансингът на BLING ще бъде разтресен от зашеметяващите Twerk диви, а със спиращи дъха хип-хоп импровизации ще смайва хореографът на Emotion dance class - Виктор Гърков.

 

Коментари 0