TromBobby x Jermaine Holmes - Longing

Публикувано на Март 22, 2022 0 коментара



Само ще кажа, че като цяло това е огромно постижение за роден артист, в личен план без съмнение, но и за цялата ни сцена. Ще подпра думите си с тези на TromBobby:

Днес излиза “Longing” - първи сингъл от новото ми EP “Pause vol.1”. Той е колаборация с Jermaine Holmes. Jermaine, който има грами за Black Messiah на D’angelo & The Vanguard. Jermaine, който отново е номиниран, но за работата му по последния албум на Pete Rock. Jermaine, който пее с Chris Dave, The Roots… и спирам да неймдропвам. Слушам го от повече от десет години, песните му са вдъхновили и някои от траковете в “и Единствените им Приятели” и без колебание мога да кажа, че той е един от най-любимите ми гласове в света. Изключително благодарен, щастлив и горд съм, че имам възможността да работя с музикант на такова ниво. И тук е моментът за поклон към целия екип, който прави това възможно:

Иво и Наско от Stereofox, които бутат родната музикална сцена в правилната посока и благодарение на които, звучим по цял свят.

Христо Рачев (любимото ми саунд гуру), който направи и този мастеринг.

Михаела (Stalker) , която нарисува нещо удивително и най-накрая успяхме да работим заедно.

Радо Казасов - за любимите ми барабани и Владо, който търпеливо прекара кика и барабанчето през лента няколко пъти.

Сега си пуснете “Longing” и се пригответе за “Pause vol.1”, което излиза на 21/04.

ПС от ILYO: Пълен КЕФ е, че сте пуснали и бийта!

...................................................................................................................................................................

Всички ЙО-линкове към FB страници и 2 затворени групи, IG профили, музикални и видео платформи са ТУК.


ЙоМРУК Мърч ТУК.

Коментари 0