DIAMANTE & HOODINI (албум) / Sound Ninja Music Academy / Ultima Inferno

Публикувано на Февруари 24, 2022 0 коментара



Пътищата се разделят, но понякога пак се събират, дори след много години и хиляди километри. Такъв е случаят с Hoodini и Diamante, които през 2008 и 2009 работят заедно върху някои от песните на Hoodini в първите му два албума “Трилър” и “Второ причастие”, а след това всеки в своята си пътна лента гради солова кариера през следващите повече от 10 години.

Съдбата обаче е решила отново да ги събере, въпреки десетките хиляди километри разстояние (Hoodini е в Бургас, а Diamante в Пърт, Австралия), защото общият им албум “Между два свята” е факт и излиза официално на 24 февруари. В профила си във Фейсбук Стоян Иванов (Hoodini) сподели, че от четвъртък албумът ще е на музикалния пазар и всяка седмица ще правят ютуб премиера на една песен от албума. Обложката отново е поверена на Иван Краев, който и този път чрез нарисуваното на своето платно подсказва, че трябва да очакваме не по-малко артистично музикално съдържание.

Албумът "Между два свята" може да бъде слушан/изтеглен от:
Hood'G'Fam:
Spotify: https://spoti.fi/3BUlW7q
Deezer: https://bit.ly/35pidlR
Apple Music: https://apple.co/3sbzg3Y
Amazon: https://amzn.to/3t3xhhh

....................................................................................................................................................

Всички ЙО-линкове към FB страници и 2 затворени групи, IG профили, музикални и видео платформи са ТУК.

ЙоМРУК Мърч ТУК.





Коментари 0