Първите в БГ the R&B Awards '21 идат ...

Публикувано на Февруари 24, 2022 0 коментара
Първите български Ар Енд Би награди с церемония в SOFIA LIVE CLUB на 30 март. Промоутърският лейбъл TOP SHELF MUSIC организира събитието, чиято мисия е да популяризира и валидира труда на редица талантливи певци, музиканти и продуценти от българската R&B сцена.



На 30 март от 20:00 в Sofia Live Club ще се проведе церемонията “the RnB Awards 21́ с подкрепата на Johnnie BLONDE”, която ще отличи чрез номинации най-заслужилите артисти в 9 категории, сред които - най-добър албум, видео, колаборация и др. Мотивацията на Top Shelf Music да създаде тези награди идва от факта, че през последните две години българската РнБ сцена е в подем, като продукцията на музика е достатъчно качествена и обемна, за да бъде отличена публично. За съжаление, повече от номинираните артисти минават под радара на мейнстрийм медиите и чрез наградите организаторите се надяват да се даде повече гласност на тази гилдия. По този начин тяхното изкуство, макар и нишово, да стигне до повече хора.



Статуетките, които ще бъдат раздадени са 9, а печелившите ще бъдат определени от гласуване на 13-членно жури, сред които Петър Коев, Петър Димитров (AtoJazz), Мартен Роберто, Илиян "ИлЙО" Илиев, DJ Skill, Петър Костовски, Боян Бочев, Dexter и др. С най-много номинации са отличени Preyah, Lina Nikol, Елена Сиракова, Trombobby и C-MO.



По време на церемонията на сцената, за живи изпълнения, ще се качат: KRISTA, TRINITY, Елена Сиракова, Lina Nikol, Yavi, младата певица YAИА, Александър Славчев. Купонът в София Лайв продължава и след края на награждаването с after party от DJ GROOVY.



За повече информация и пълните номинации посетете: www.thernbawardsbg.com
FB събитието

PR Office & Press (акредитации): Виктор Анчев - 0877 20 20 33

.....................................................................................................................

Всички ЙО-линкове към FB страници и 2 затворени групи, IG профили, музикални и видео платформи са ТУК.

ЙоМРУК Мърч ТУК.

Коментари 0