Аз - Научи ме да обичам

Публикувано на Ноември 02, 2019 0 коментара


Чук: Здравейте, нашите!
Както знаете, аз и Рапежа, освен с Рап Дозер, се занимаваме активно (а понякога и не чак толкова) с правенето на рапове - за хоби, естествено. Времето обаче си лети, а аз вече минах 30-така и след толкова съвместни проекти с мои хора, реших, че трябва да направя и нещо самостоятелно - нещо, с което да изразя напълно себе си и моите виждания за живота. Именно това е и причината да нарека този мой първи самостоятелен проект ''Аз'' - не защото съм човек с голямо его, обсебен от себе си, а просто защото албумът, който подготвям, ще бъде изцяло личен и ще разкрива на 100% моите възприятия и възгледи за света, както и най-различни вътрешни състояния, през които съм преминавал през годините. И понеже, както казах, това е първият ми самостоятелен проект, аз не исках той да бъде просто поредното заглавие на пазара, а нещо по-интересно и креативно, затова и реших всички песни в него да бъдат по мои авторски стихове и разкази - все пак RAP означава Rhytm And Poetry!

Е, след толкова приказки, е време да ви представя и пилотното видео към проекта "Научи ме да обичам" - една песен, продължение на едноименното ми стихотворение от 2012-а  и в която, държа да отбележа - НЕ става дума за любов, или поне - не в този и смисъл!

П.П. Големи благодарности на Залезът Г. Попов за инструментала, който си пасна с моите желания, както плоча с грамофон! Наздраве и за Горския Човек за обработката!

Коментари 0