Женската сила х 3

Публикувано на Ноември 23, 2016 0 коментара


Три кокичета на хип хоп моравата разцъфват пред disekcia.com. Всяка отговаря на по 9 питанки, от които аз ти предлагам няколко, а всички останали можеш да прочетеш тук.

Представи се. С какво се занимаваш?
Позната съм на българската независима хип хоп сцена като Akasha.  DJ съм.

А има ли плюсове - тоест възможно ли е клиентите да те предпочитат именно, защото си жена?
Жените внасяме друг нюанс и усещане към това, което правим. Когато вярваш в себе си, не боравиш с езика на страха и се научиш да използваш харизмата си в правилна насока, това би могло да бъде твой  плюс като жена в дадена сфера, но определено на първо място трябва да притежаваш  умение, характер и търпение.

..........................................................................................

Представи се. С какво се занимаваш?
Виктория Котева татуист и основател на Кет Шот Тату Шоп, отскоро се занимавам и със стрийт арт

Не смяташ ли, че все пак трябва да има чисто мъжки и чисто женски професии?
Не, aбсурд! На някои жени, мъжките хормони са им повече от женските, за тях мъжките професии са по-подходящи от женските.

..........................................................................................

Представи се. С какво се занимаваш?
Казвам се Виктория Димитрова, но в моите среди съм по-популярна като Goldy. Занимавам се с безброй много неща, но всички те са обединени от танцовото изкуство. Аз съм хореограф, танцьор, преподавател, режисьор, организатор, мениджър, управител, маркетолог, лидер, ученик, графичен дизайнер, моден дизайнер, понякога съм фотограф, монтажист, домакиния, съпруга, вече и майка. Създател съм на VS DANCE и Studio VS DANCE.

Защо избра точно това?
Защото искам да успея, да се развивам, да постигам целите си! Защото обичам танците и искам тази магия да стигне до повече млади хора. Те да имат здравословна среда на развитие, усмивки на личицата и смислено бъдеще.

Продължи четенето тук.

Коментари 0