Бъди част от БГ хип хоп историята!

Публикувано на: 02/24/2021 5 коментара

Бъди част от БГ хип хоп историята, напиши своят абзац, дай и допринеси, за да си спокоен, че се движи в желаната от теб посока.

Ставаме свидетели от години как всеки е недоволен сочейки обратното на своето мнение като основния проблем в играта, но нищо повече от това. Каква е алтернативата? Нека посочваме и акцентираме на доброто, на това, което намираме за качественото, а не обратно. "Как като го няма" ще кажеш може би, ами като го напишем, като го създадем, или може би като го направиш сам, за да си сигурен, че е точно както искаш. А ние, ще го придвижим към публиката.

Всеки, който желае да изрази своето мнение, гледна точка, позиция, анализ на албум, седмичен личен топ на музиката минала в полезрението му, месечен такъв, интервю (текстово или видео формат) или каквото и да е свързано с хип хоп културата, с елементите, с модата, тенденциите и какво ли още не наоколо, да заповяда. Ние ще отразим всеки заслужаващ си материал в 50STOTINKI.COM

Имаш избор дали да пишеш анонимно с избран от теб псевдоним или открито, можеш да изпращаш нещата си на ilyo_50stotinki.com@abv.bg и да си гарантираш анонимност или да използваш освен мейла, FB страниците на 50STOTINKI и ILYO за целта. Можеш да оформяш публикациите с видеа, снимки и т.н. като за въпроси от всякакъв тип използвай отново дадените връзки по-горе.

Всеки се намира на различно място, в различни точки на страната и света, има различни преживявания и контакти, присъства на различни събития, които чрез личните профили не достигат до по-широка публика, а вероятно някои от нещата е полезно да го направят... та, така ще създадем нещо от нас за нас, нещо което в действителност вълнува точно теб, вас, нас - днес, сега, в момента!

Няма обвързване, няма договори, можеш да пишеш, когато и каквото поискаш и съответно да спреш да го правиш по всяко време. Можеш да правиш точно това, което ти харесва, а ти липсва в пространството. Така го разбираме хип хоп-а, да опитаме?

ЙоМРУК Мърч: https://bit.ly/2NptUu6​​

КЕФ: https://bit.ly/2MWhSfE​​
ЙоМРУК! FB: https://bit.ly/2xeNMxu​​
ILYO FB: https://bit.ly/3soFElH
Instgrm: https://bit.ly/2ILgX0e​​
50СТОТИНКИ FB: https://bit.ly/3uq1nvk

Магазин

Всички

Коментари 5