Григовор / Гена (7) за 666 и имам да взимам бая

Публикувано на: 03/30/2017 1 коментара

Тук акцента е над Улицата, обложката на "Фалстарт", Wosh MC, Атила, Боро 1 и... Графа се кефи на Сони Б.

Магазин

Всички

Коментари 1