NDOE лафи с Brato-то

Публикувано на Май 23, 2018 0 коментара



Заглавието на лафа между NDOE и Brato.bg е "Поколенията си носят иконите, звуците, дрескода, но днк-то на рапа си е същото"

Брато, издаде албум, като преди да се появи на бял свят, каза, че с него превърташ играта. Е, как се чустваш след като го направи? И има ли следващо ниво?
Казах така, защото този път подходът е съвсем друг – бийтовете те носят с дълги и дълбоки бас линии, лириките са вече емоционални и откровени, а гласът най-после е използван по всички възможни начини. Нивата си ги поставяме ние – винаги има следващо и играта няма край.

Какво те накара да направиш „Хиляди белези“ с оглед на това, че повечето изпълнители в последно време пускат само сингли, а албумите са рядкост?
Исках да направя нови песни, които да те грабват от първата до последната, да те карат да ги слушаш пак и пак. Исках да направя албум, който да е концептуален, а не скицирани разхвърляни идейки. Нещата се случваха, срещнах правилните хора и се оказа, че му е дошло времето.

В едно парче пееш „няма го стария Ndoe“. Каква е разликата и какви са приликите между старото и новото NDOE?
Иронията е, че винаги е било едно и също. В проектите си през годините търся винаги нов и интересен звук, сега е същото. Старая се да изпипвам нещата повече от преди, да давам повече свобода на хората, с които работя.

Какво беше за теб Sniper Records?

– Мястото, където всичко беше рап, мечтата ми.

А DRS?
– Каквото винаги ще бъде – моята група.

Какво следва след „Хиляди белези“?
– Нови идеи, нова музика.

Ето и малка извадка от целия материал, който можеш да прочетеш тук.

Коментари 0