Ndoe пред HHA за тавата, куклите и още...

Публикувано на Февруари 26, 2018 0 коментара


Колегите от Hip-Hop Arena са сгащили новото Ndoe в Пловдив преди участие и са му задали 10 въпроса, отговорите на които ще намериш тук.

Ето ти 3 в аванс
От няколко дни публикуваш клипчета с фигурки, които всъщност представляват мънички NDOE-вци, като към видеата слагаш хаштаг „хиляди белези“. Каква ще бъде тяхната функция?
Излизат с албума. Ще бъдат супер limited edition – малки цветни куклички NDOE - само за най-големите маниаци. Те ще бъдат в отделна кутия и ще представляват merch към албума. Kолаборация са с PXRN, много голям артист. Решихме, че ще е готино, тъй като аз не всеки ден издавам албуми… Трябва да се запомни, хаха.

Спекулира се и по друга тема – Боро Първи. С него и DJ George направихте супер успешна колаборация, но се говори, че след нея с варненеца сте се скарали. Феновете изтъкнаха предположения, че песента му „Скивай се“ е пусната с цел да те DISS-не? Вярно ли е?
Няма как да знам дали е diss към мен. Ако е така – ще е супер смешно. Иначе не сме се карали с никого, просто се разминаваме като начин на работа, като очаквания, като манталитет. Аз не съм роден точно за товa.

С Young Bb Young също се носи слух, че сте прекъснали отношения… ?
Да, прекъснал съм и с тях. Оказва се, че гледаме в различни посоки и искаме да правим нещата по съвсем различен начин. Техният не работеше за мен.

Коментари 0