Tr1ckmusic feat. Атила, Явката ДЛГ & Жлъч - От А до Я (360 видео)

Публикувано на Август 21, 2017 0 коментара

Пълен кеф е, че най-накрая си имаме 360-градосово музикално видео и в БГ и то идва точно от нашите среди. Парчето е повече от подходящо, а още по-яко е кога излиза, точно когато всички чакат 15 септември "да убиват коня" и е застой, Tr1ck-а реши да ни цапардоса с този проект. Бравос!

"От А до Я" е част от тавата на Tr1ckmusic - Tr1cktape vol.3, която можеш да си вземеш на CD от тук: tr1cktape3@gmail.com (макар, че се съмнявам да не си го направил вече, но ако е така, не се колебай да коригираш пропуска).

Музиката и аранжимента разбира се са на Tr1ckmusic, текста си е на Атила, Явката ДЛГ и Жлъч, а обработката на Виктор "FB" Добрев.

Зад видеото стои D-Graphix, като концепцията, монтажа и специалните ефекти са дело на Лъчезар Добрев, заснемането на Лъчезар и Виктор Добреви, а като бонус герои вътре получаваш Fengi (Ума и Дум) и Madmatic.

Настрой на най-висока резолюция като използваш бутона "settings". Завърти мобилното си устройство на 360 градуса и се наслади на VR преживяването. Използвай YouTube app или Chrome browser в комбинация с VR очила за най-добро VR преживяване.

Коментари 0