Рап патриотзъм срещу Влас патриотизъм. Ко? Не!

Публикувано на Август 13, 2017 0 коментара

Сега, ще започна малко по-така, щото цялата ни работа е малко по-така, нали така? За самата случка няма да накланям везните с лично мнение (предполагам можеш да се досетиш какво е), а ще те оставя сам да си изгледаш видеото и да си направиш изводите.

Ето какво написа самият Станчо във facebook профила си:
"Приятели, снощи бях арестуван и унижен публично, пред пълен клуб в Слънчев Бряг,.. отнети са ми лични вещи (лаптоп и зарядно), без адекватно обяснение от РУ Несебър Сл. Бряг,... написаха ми 2 броя наказателни постановления,... едното за това, че пускам музика (това ми е професията), 2-рото постановление и ареста са вследствие на това, че отказах да предам лаптопа доброволно...

ИЗВИНЯВАМ СЕ НА ПРИЯТЕЛИ И ФЕНОВЕТЕ СИ ВЪВ ВАРНА, ДНЕС НЯМА ДА.МОГА ДА ИЗПЪЛНЯ ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ...

НАПРАВЕТЕ ИЗВОДИТЕ ЗА СЕБЕ СИ...
"

Господа власт-притежаващи, върнете техниката и свалете обвиненията на DJ-я, не защото ни е приятел, защото ни е симпатичен, защото е от важност за нашата общност, а защото постъпката ви е нелепа, а и малко вероятно е това, което сте направили да ви реши проблема, такъв какъвто го афиширате. Знаете къде да пипате ако наистина искате да сте ефективни ама там не може или не трябва, а?

"Взехме оборота", "арест", "килия", "акция" ... тази гангстерска история колко да е патриотизъм...

Коментари 0