БГ рапъри, откажете се!

Публикувано на Февруари 05, 2017 1 коментара

Ето как започва материалът на колегите от imponi.info със заглавие "Топ 10 БГ рапъри за 2016г. които трябва да се откажат.":

Покрай наградите на +359  решихме и ние да раздадем малко награди. Смятаме, че от родната сцена има много рапъри, които трябва да се откажат от този вид entertainment. Първо съдим по текстовете, естествено и по ред други фактори. Стига увъртане, да се мятаме!

8. Slim
slim.jpgSlim – Въпреки носталгията, която ни обхваща, когато се сетим за Слимара, той е много далеч от годините си в „Снайпер Рекърдс“ и мили деца наркотиците не прощават на никого. Може би за всички фенове щеше да е по-добре да помнят стария Слим, а не това изпилено и деградирало същество, което трябва да гледаме днес. Едно от последните му произведния започва с :

„Оооо ме-че-та-та пре-кра-сни
Желирани бонбони, обичам да ги смуча“

Отказваме да продължаваме нататък не искаме да допринесем за тумор на мозъка на никой от нашите читатели. Ако това е рап ние сме ПИК.

5. Igi Androvski7cf29949670.jpg
ХАХАХХАХАХАХ! Този Азис-wannabe-рапър е СУПЕР скандален… идиот. Вече доста години не може да пробие. Общо взето е това, даже няма да си хабим пикселите на монитора за него. Дори май трябва да ни плати, че го хейтваме за втори път, а това е най-голямата реклама за него. Бихме го сложили на първо място, но той не заслужава да е топ в която и да е класация

4. E.C.C.C
a5a9f3b49e0.jpgТия бабуни как станаха известни, нямаме представа. Айде добре Гарджока не е толкова зле, ама нали знаете как понякога сте на парти и си мислите – „Дали някой ще забележи ако си замина?“, та и той така. Пък другите двама няма смисъл да се занимават, защото хората от партито ще се радват, ако ги освободят от присъствието си. Дори не знаем дали още има такава група и кой мутряга от БС (КС) ги спонсорираше, та чак плати и на Дългия да ги покани в шоуто си. С пари всичко става драги приятели! Отново техните фенове са пълни идиоти, събират пари за БМВ-та и вдигат шум посред нощите в квартала ви.

Целият материал с пълния списък от 10 имена, трън в очите на автора ще намериш тук.

 

Коментари 1