Mr. Erbie & MIDIFLASH (Live) анализ на DJambore.com

Публикувано на Ноември 14, 2016 0 коментара

След зарибителния и надъхващ сет на DJ Akasha и когато феновете бяха вече достатъчно „в ритъм“, трите микрофона, предназначени за live-а попаднаха първо в ръцете на 082 Crew, които ни заринаха с безкомпромисни real rap-oве като „Глад мори“ (“стомаха на сиромаха…“, виж живото изпълнение ТУК), „Гурме“ и оня трак с дразнещия припев „Крача и си храча“, ли, къв беше… Не бе, сериозно, Русенците сцепиха и вдигнаха хайпа и летвата повече от добре, като за начало. За любознателните БГ рап фенове – чекнете албум превюто на DosTress – Стрес Тест

Последваха неиздържаляците от 5 o‘clock, от чиийто лайв запечатахме и излъчихме на живо във фейса ВИДЕО 1 и ВИДЕО 2, в което ставаме свидетели и на фрийстайл римова импровизация от членовете на групата върху бийтбокс от Осми [5 о’clock] и Римака [Shano Crew, Managua Slang], бейби! Лирико-убийство на живо и пълен lyrical dominatrix, специално за посетилите събитието на живо в неугледната ноемврийска нощ.


След нечовешки “RESPECT!” (x2) от Rimaka on the mic, постепенно сцената бе превзета от „Прим“, който изцепи, с помощта на Imer-a и други от 5 o’clock рап фаворита ми „Супер интелигентни“ + други и от Managua Slang, които изскочиха в първоначалния си оригинален състав – SBM, RIMAK & JEPEEC, както и, естествено от Atila и хедлайнер-а от Торонто, Канада – Mr.Erbie

Последва Atila, който си призна, че ще ни занимае с малко рап, ей така, между другото. Чухме солови тракове и такива, съвместно със SBM и Римака, а преди това чухме и Jepeec-а, в перфектен синхрон с Римо и SBM (или както по-късно разбрахме – първоначалния оригинален състав на Managua Slang).

Рап зверщина, бийтове, бийтбокс, фрийстайл, видяхме всичко on the mic, докато не настана време и за Mr. Erbie & MIDIFLASH.


Целият анализ за вечерта на Сашо Р... Бате прочети тук

Коментари 0