The Center - Храм и зона за бягство

Публикувано на Април 27, 2016 0 коментара


The Center – едва ли има човек, занимавал се с танци в България, който да не е чувал това име. Ако кажем, че е просто школа за танцуване ще е твърде малко. The Center e училище за живота.

Храм за своите последователи и зона за бягство към друго измерение.

Спомням си първия път, когато влязох в залата. Озовах се пред артистична сцена, звучеше силна музика и се чуваше смях. Това което съм запомнила от онзи момент беше масата с книги в коридора и място наречено- “кът за учене”. Питах какво е това и ми обясниха, че всички ученици на The Center четат книги и си имат маса за размяна, а кътчето за учене било задължително. Стори ми се странно тогава, но много скоро разбрах какво значение се отдава на образованието в The Center.

Цялостната политика на ТС е насочена към това колко е важно децата да учат, да тренират и да живеят здравословно.


Това е The Center- школа с 14- годишни традиции
и хиляди ученици от цялата страна.

Имат 37 златни медала, 35 сребърни, 30 бронзови, 20 купи от всички възможни състезания.

1-во място през 2007 на Street Dance турнир в Белгия; 3-то място в Италия- на Hip- Hop битка; 5- то място на световното първенство в Бремен и още и още…
................................................................................................................................................

The Center често застава зад каузи на хора в неравностойно положение. Имат кампании за борба с наркотиците, тютюнопушенето и насилието сред подрастващите.

Работата им с децата e най- важна. Като духовен ментор Гоош държи да се говори честно и открито с младежите на теми касаещи тяхното сексуално възпитание, за да се научат по правилният начин на уважение към другия пол.

Изкушенията пред днешните тийнейджъри са много и за това е важно да се намери правилният подход, за да бъдат наясно те с рисковете на живота.
................................................................................................................................................

Енергията на музиката тече във вените на всички, които сa “дъсентъри”

Да си част от The Center е религия, призвание, кауза.

Всеки, които се е докоснал до тях, не може просто да си тръгне, а винаги носи част от танца и неговата лудост в сърцето си.

Това са отделни извадки от изчерпателния материал на Анна Палазова за нашите приятели и истиско явление за родната територия - The Center.

Целият обширен материал можеш да прочетеш тук -
successoul.

Коментари 0