IMP! Рапът му продължава да не е за всеки...

Публикувано на Февруари 01, 2016 0 коментара

Музикалният лейбъл & студио Out In Space, което наскоро промотира своята дебютна компилация, функционира само от една година и няколко месеца... Ако това ви изглежда като представяне на някоя "млада" и "зелена" банда от музиканти, препоръчително е да изчетете този текст до самия му край.

За изпусналите (тъй като „това не го дават У вашата телевизия“): Вокалните и инструменталните звуци кънтят в този Космос едва от началото на 2014-а, но за сметка на това, те сa възпроизведени от изпълнители, част от които отдавна градят историята на българската хип-хоп музика.

От хаоса на стиловото разнообразие, което цари в Out In Space, ще измъкнем един от членовете на лейбъла - рап артиста IMP. Продължителността на неговото "отдавна" в жанра вече наброява 12-ина години. Преди да се настани в настоящата си музикална Вселена, Християн Христов, както е истинското име на певеца, е приземявал „совалката“ си и в няколко други подобни организации....

Така започва текста в статията на Калина Василкова озаглавена "BG рапът и рапърите извън вашия телевизор: Християн Христов a.k.a IMP" (цъкни върху текста и чети повече)

Коментари 0