Интервю: Out In Space в контра на комерса

Публикувано на Януари 04, 2016 0 коментара


Сам, комерсът, музикална култура не пра‘й! Запознайте се с БГ алтернативата - Out In Space! (100%-овата съвместимост между интелект, разнообразие и звук)
така е озаглавен поредният материал за родната хип хоп сцена и култура, направен от Калина Василкова. Ето малко парче от баницата, а целия текст ще намериш тук - цък.

КВ: Все още има хора, които не знаят Out In Space дали е само студио, или е лейбъл. Разяснете за невежите какво е всъщност?

DarkSide: Out In Space на първо място е ОБЩЕСТВО, ДВИЖЕНИЕ, което има за цел да дава пример, чрез музиката си, да предава нататък житейския опит чрез описване на реалността, през призмата на всеки един от артистите вътре в ядрото! Out In Space е всичко това и може би на последно място е лейбъл, да.

Gem: Out in space e движение, общност, приятелство, студио, енергия, лейбъл и много повече от всичко, което бих могъл да изброя с думи.

Gerata: Обединение на хора със сродни идеи и мечти. Хора, които са толерантни към различията си и са готови да се променят и развиват, а каква по-добра атмосфера от музикалната. Студиото е само обстановката, лейбълът - формалност, важното е какво се крие зад фасадата.А това само времето ще го покаже.

IMP: Out In Space за мен преди всичко е философия. Всеки един от този колектив се е нагледал на лицемерие, лъжи, висящи обещания, псевдо приятелства и още купища приятни неща, които съпровождат професионалното развитие на твореца. Ние издигаме нашата идея над общоприетите чисто земни проблеми и гледаме малко по-отвисоко. Относно това какво е Out In Space... ще кажа, че има хора, които се правят, че не знаят...тях не ги коментирам. Тези, които предпочитат пошлоста и посредственото... предпочитам да не ни знаят, също. Ние сме това, което сме, и хората, които трябва, вече ни знаят. Епидемията се разраства! Да студио сме, да лейбъл сме!

Sr. Martini: Out in space e позитивно послание, креативна идея, чисто Съзнание – ние не се ограничаваме в понятия като лейбъл! Това е нашето свещенно място, нашият микрокосмос – тук ние се събираме заедно и творим, отдаваме част от себе си в нашата музика! Това е - нашият вътрешен свят, показваме как обединената енергия, насочена в правилната посока е голяма сила, чудотворна!

КВ: Ако има меломани, които се чудят, дали да закупят вашия микстейп, как всеки от вас, с по едно изречение, би ги мотивирал да го направят?

DarkSide: Не бих казвал на никого какво трябва и какво не трябва да прави. Нека просто музиката ни говори за нас и преценката да е индивидуална. Разбрах, че не можеш да угодиш на всички, затова – ДЕРЗАЕМ и се надяваме просто хората да усетят, че го правим с устрем, желание и сърце!

Gem: Първото нещо, което казах след като го изслушах от началото до края беше: „…ИСКАМ ДА СИ ГО КУПЯ!!!!!...“

Gerata: В космоса няма случайни неща и ти си част от него, за т‘ва чуй за к‘во иде реч!

IMP: Направи го!

Sr. Martini: Аз подкрепям хората, които споделят и отдават сърцето си! Останалото е лично усещане – направете каквото намерите за добре, но не само за вас, а и за околните!

За да видиш останалите въпроси и съответно отговорите на Out In Space Family цъкни тук.

Коментари 0