12 БГ Рап награди от РадиЙо! НРБ

Публикувано на Октомври 12, 2015 1 коментара


Ски'й се'а к'ва е играта: вчера, неделя, дата 11 октомври 2015 РaдиЙо!-то чукна 120 издания. Не е лошо, к'во, ако ги сметнеш в седмици. Та поради тази причина си позволихме в рамките на 120 минути да вместим цели 120 имена на артисти от хип хоп средите, като освен рап и r'n'b ще получиш малко раста вибрация и сноп funk за цвят!

Ето ги имената, ето я плейлистата:

Да си дойдем на думата сега: днес е 12-ти, в рамките на следващите 12 дни можеш да се включиш в битката не за 1 или 2, а за цели 12 БГ хип хоп награди!

На 2 пъти (15 и 21 октомври) ще публикуваме по 4 заглавия на хип хоп албуми или компилации, за които играеш, всичко това на диск! На 24-ти ще научиш и останалите 4 награди, сред които ще има аксесоари обвързани с културата като тениски, шапки, списания и други. Тогава ще изтеглим и имената на печелившите.

Какво се иска от теб, за да участваш в разпределените на наградите?

Общо взето нещо много лесно, приятно и полезно - публикувай на стената на страницата ни във Facebook (тук) снимка, видео, песен на артиста от родната сцена, който искаш да поканим в предаването при някое от следващите издания. Това е достатъчно, за да си в кюпа с шансовете.

За да поканим "твоя човек от стената" в студиЙото разбира се ще вземем предвид имената събрали най-много публикации, така че мобилизирай аверите, така хем ще може някоя от наградите да се озове при теб или тях (а защо не и повече от една), хем ще можете да видите и чуете вашия любимец на гости в предаването.

Нека надпреварата започне и успех на всички!
facebook.com/Radiyonrb

Добавено (наградите):

Коментари 1