Сезона е открит! "Отстреляй" любимия си артист за 359 Hip Hop Awards 2015

Публикувано на Януари 12, 2015 0 коментара

Така! Трябва да кажа нещо предполагам, доста хора се чудят за много неща около таз годишното издание на наградите, така че ще поговоря.


Не е новост сформирането на 359 Academy, така че тук няма какво да се говори. По отношение на избора на организаторите за членовете също мисля, че няма какво да се говори. Знам, че много от вас са недоволни, имат право, има и доволни, вероятно и те имат право, можем да посветим много редове на това, но ....... има една приказка "Който плаща, той поръчва музиката". Като интерпретация на тази мисъл Тодор Живков беше казал "какво ще избираш ти като нямаш пари бе, избира този, който има пари"..., а и бг хип хоп артисти ползваха тези думи в парчета - яки са! И така, ето как работи системата - хората от 359 Academy (виж тук) избраха по 7 от всички предложени, като "наградиха" своя фаворит със 7 точки, а последния с 1 и така по между им всеки "лапна" точки. Последва сваляне на картите и сумиране, което показа това: цък и виж.


Знам брат, не си съгласен, и аз не съм с липсата на някои и присъствието на други, но такава е системата, това са резултатите, трябва да се съгласиш, че измама няма, има вкусове не на място... много като бройка и т.н. Ще говорим след като минат наградите, според мен така е редно, сега няма нужда да се мътят водите, така или иначе влака потегли, нека спре на гарата.


Приканвам всеки от вас, който иска да допринесе за хип хоп победа да гласува за този, който смята, че заслужава най-много от всики попаднали в седмиците по категории. Важно е! Ако просто се сърдим, че нашия човек не е вътре, не помагаме на хоп-а. Трябва да се знае. Все има някой, който те кефи от тези тук - цък, подкрепи го, не ти струва нищо, а всеки глас ще покаже отношение и мнение.


Забележки по отношение на категории, критерии и т.н., естествено че има. Всъщност няма лошо от критиката - креативна и градивна такава, но нека мине всичко. Ок?


За сега е това, на 5-ти февруари е церемонията и вече могат да се закупят билети. За целта и за всякакви подробности около наградите виж тук - цък.

Илиян "Ильо" Илиев

ПС: Не забравяй, че има награда "Рапа им не е за всеки", която 50stotinki.com и RadiYo! NRB ще връчат и смятаме, че ще попадне точно където и е мястото. Предположения в коментарите ще се опитате ли да изстреляте?

Коментари 0