FOGG - Болен бийт слаб рапър носи (album preview)

Публикувано на Октомври 16, 2014 0 коментара

Русенския калпазанин Fogg-а най-накрая се похвали, че тавата му е готова. "Болен бийт слаб рапър носи" идва от XPRSN и 082. На кратко - 16 трака с рими изливащи се освен от димящата му уста и от тези на Явката ДЛГ, МС Бо, Vansan, 082 (Hyp, Snaketooth, Next MC & DosTress), Вантката (Ума и Дума), Sr.Martini (War Of The Masses/ София1000), Dill'Em и Leshper Art Crew. Нотите са на Vansan, Явката ДЛГ, Next MC, Маdmatic, Вантка и Фенги (Ума и Дума), а финалното звучене на албума е докарано от машинката на XPRSN - Nowallz.


За пръв път на сцена гледах този тип и неговите хора лятото на NatureAll-а и препоръчвам ако ти се отдаде възможност и ти да го направиш, дългичък е, грубичък е, но пък има присъствие, отношение, стил и ... има какво да ти каже. Ето как сам определя тавата си: "Съдържанието е доста разнообразно, от социални теми и агресивен батъл рап до улични бенгъри, плюс някой друг по-забавен трак за разтоварване. 2 години работа и в резултат хип хоп в най-чистата му форма."


Fogg-а обеща да направи 3 неща в съвсем скоро време: да посети София за лайв, да даде "Болен бийт слаб рапър носи" за свободно теглене и да гостува в RadiYo! NRB.


Тук лепвам печат "Обещано" и ако нещо не се случи ще сигнализирам на Боби Ваклинов. А не ве...

Коментари 0