Bijou G feat. Pikasso, Yay-Z, K-Lung & Dr. Go - Shuga Fab

Публикувано на Април 03, 2014 0 коментара

Лейбълът Go Home Records е в едва юношеска възраст, но прави силна заявка за присъствие на рап сцената с първия си сингъл - "Suga Fab". "Suga Fab" (на жаргон - "Захарна Фабрика") е Софийски квартал, в който са израснали двама от изпълнителите - Bojou G (Йоана Мирчева) и Pikasso (Росен Дуков).


След като излежава 7 годишна присъда за нелоялна конкуренция в Сливенския затвор, Йоана е твърдо решена да комерсиализира своите тегоби, посредством хип-хоп културата. Намира почти забравеният от публиката рапър Pikasso, който виждайки своя втори шанс в ситуацията й подава късата си ръка, в този труден за нея момент. Yay-Z (Ясен Зердев), K-Lung (Канстанитн Лунгов) и Dr. Go (Драгомир Симеонов), подстрекавани от лични изгоди се включват доброволно в проекта, бленувайки задаващите се звездни мигове.


Песента възхвалява станалият популярен в далечното минало с концентрация на автокрадци и дилъри квартал "Захарна Фабрика", днес "Света Троица".


Според авторите, за пръв път в българска хип-хоп песен се използва похвата - припев с хорово пеене. Изпълнен е от Хорът на българските шерифи и техните заместници. Музикален продуцент е Ghettoman, а песента е реализирана във Vinyl Studio.


Парчето ще се сдобие с видеоклип през есента на 2014, когато в България пристига първата ретро камера от ново поколение.


Дърпай Shuga Fab.

Коментари 0