Nature–All Hip Hop open air 3

Публикувано на Юни 16, 2010 0 коментара
festivalitemu4


The Blunt Bashment Foundation представят NATURE – ALL Hip Hop open air 3

Най-якият купон на лятото е отново тук, за трета поредна година !!! The Blunt Bashment Foundation събраха пак най-надъханите хип хоп и графити изпълнители на поляната до манастира. За доброто настроение има превоз от Велико Търново, хапване, ледена биричка, танци-манци и дебела сянка за къмпинг и отмора. Взимайте изпити, палатки, весели приятели и идвайте. Не забравяйте - ДА ПАЗИМ ПРИРОДАТА ЧИСТА !
„NATURE – ALL Hip Hop open air” е единственият фестивал, популяризиращ хип-хоп и реге музикалните стилове в България. Той има изключително значение за развитието на музикалната култура и за утвърждаването на нови български изпълнители, с което все повече ни доближава до европейската и световна музикална сцена.
Във всяко издание, освен познати български изпълнители, представяме и нови млади групи. Нашето желание е да дадем форум за изява не само на утвърдени имена, но и на нови, непознати изпълнители. С това не само желаем да дадем старт на техните кариери, но и да утвърдим значението на фестивала като „трибуна” на млади таланти.
Чрез 50стотинки искаме да привлечем внимание и към въпросите за опазване на околната среда и да провокираме екологичното мислене и действия на нашите почитатели. „NATURE–ALL Hip Hop open air” е инициатива за опазване на всичко натурално, на всичко ценно в природата, за сформиране на активно отношение към нейното опазване.
Мястото на фестивала се намира в покрайнините на Велико Търново на 50 м от Петропавловския или известен още като Лясковски манастир. Сцената на фестивала се намира на поляна в гората. Мястото за къмпингуване е отделено между дърветата сред дебела сянка. Тази чудесна природа и отношението ни към екологията дадоха името на фестивала – „NATURE–ALL Hip Hop open air”.

Mc's:
The Top Stoppers
Sensi & Sistah
Нокаут
Wosh
Fars
Квартални Братя
Alexmall & Gem
Leshper Art Crew
Varna Sound
Gerata
Ragga One,Zigg & Hilla
Добри Момчета
Четката
No Comment & Sistah
Second Hand Krue

Dj's:
Skill
Darkstep
Stereo
Smile
Antoniy
Coca
Chinchilla

Graffity:
Esteo
Funne
Goat
Dilom

Hip Hop Dance: The Center

Host: Trola

Коментари 0