RAEKWON е вече в София и довечера ще обикаля по клубове!

Публикувано на Май 26, 2009 0 коментара
RAEKWON и целият му антураж пристигнаха днес на обяд в София с полет от Лондон. След кратка разходка из цетъра на града и обилен обяд, в момента Ню Йоркските рапъри почиват в хотела си, а по-късно вечерта е твърде вероятно да посетят хип-хоп парти в столичен клуб. Концерта на Raekwon е утре 27-ми май, в “Парти център 4-ти КМ” – вратите се отварят в 20,00 часа, началото на партито е в 20,30 с българският съпорт от страна на DJ Stancho, Slimsize и Fars, а самият Raekwon ще излезе на сцената около 23,30 (малко след края на шампионска лига). Официалното афтър-парти ще бъде в новият клуб “Sugar”, непосредствено след края на шоуто на Raekwon.

RAEKWON “The Chef” – член на легендарната хип хоп група WU-TANG CLAN, идва в България за първи път. Събитието ще се състои на 27-ми Май в столичният “Парти Център 4-ти КМ”. Гостуването на култовия рапът е част от европейското му турне по случай дълго-очакваният нов албум “Only Built For Cuban Linx 2”.

Билети могат да бъдат закупени в мрежата на www.ticketstream.bg / www.eventim.bg на цена от 30 лв предварително и 35 лв в деня на концерта.
Повече информация: www.reactmusic.net / www.myspace.com/reactbooking
www.myspace.com/raekwon

Коментари 0