I.N.I. / NEGATIVUT / Nesi Nelson / MELAMED / HIXXEL

Публикувано на Април 21, 2024 0 коментара



1. "КРАЙНИЯТ РЕЗУЛТАТ" е записана в Студио HXRБИЯ (Pain Kalinkata), музиката е на XavierX Beatz, обработката е направена от D-ZastA, текста си е на I.N.I., докато зад видеото стои ADVENTADOR.

2. "3/4 Има, няма ме" е 3-тото парче от новото EP на Nesi Nelson, който стои зад всичко - от инструментала, записа, текста та чак до аудио-обработката.

3. HIXXEL е тук с нов БГ прочит на парчето Superman на Eminem.

4. "ГНЯВ" на MELAMED е с музика и обработка от NoWallz @ XPRSN Studio, а за това парчето да е в тази публикация основната вина е на Skenjata от Peti Polk.

5. NEGATIVUT: "Кукла" всъщност беше песен създадена и написана през 2016-та година, когато и е осъществен записа, но поради ред стечения на обстоятелства, ветрове и лични резерви до днес (8 години по-късно), дойде денят, в който тя да остави своя отпечатък.

Според статистиката за миналата 2023-та година, регистрираните случаи на домашно насилие в България са близо 1400, като жертвите на уродливото явление и навярно стотици нерегистрирани случаи са много повече.

И независимо докъде достигне тази песен, искам чрез изразяването ѝ да предпазя повече млади момичета и жени да се превръщат в "кукли", страхувайки се да си тръгнат преди да е станало прекалено късно.


Всички ЙО-линкове са ТУК / ЙоМРУК Мърч







Коментари 0