Колеца & Вантка (от Ума и Дума) представят тавата Los Odessos

Публикувано на Март 24, 2024 0 коментара



Честно казано ако затишието води до такова завръщане, ми нека го има!

50% Ума и Дума с обща (разбира се) концептуална тава на име Los Odessos - смесица от Los Angeles (заради влиянието, което се усеща в инструменталите от щатския West Coast-а) и старото име на Варна - Одесос.

Бийтовете в 13-те парчета звучат като изсвирени заедно с рок банда, истината обаче е, че всички инструменти от синтезатори, през китари и барабани до бас са изсвирени от Вантка.

Микса е направен от Вантка и Fengi, като последният стои и зад мастеринга на проекта.

В тематичните текстовете са използвани много описания, препратки към реални места, събития, личности, сравнения, исторически факти, имена на книги, цитати от книги и т.н.
Всеки гост в албума е написал своя текст, докато всичко останало е дело на Колеца.


Момчетата смело насочват вниманието на своята аудитория към сериозни и трудни за обсъждане теми, като психичното здраве и капана на зависимостите... ето какво споделиха самите те:

“ Осъзнаваме, че изкуството е изключително уязвима материя. Казаното или написаното от нас може да бъде лесно интерпретирано по негативен начин. Съгласни сме да бъде така! Насърчаваме скептичното мислене и разсъжденията в търсенето на истината!

Темите, които засягаме са човешки и сериозни. А именно взаимоотношения, психично здраве, зависимости. Важно е да знаете, че ние сме синове, приятели, родители и целим единствено положителния ефект на това, което правим. Представили сме идеите си по художествен начин под формата на история. С място на действие, лирически герои, победи, загуби, послание.

Обръщайте внимание на психичното здраве. Вашето и на близките ви. “



Ако предпочиташ Spotify - цъкай тук.

Всички ЙО-линкове са ТУК / ЙоМРУК Мърч



Коментари 0