BALKAN DRILL CONTEST: Рапираш или пееш? Точно за теб е!

Публикувано на Април 21, 2023 0 коментара



50STOTINKI.COM и LAZURA MUSIC организират BALKAN DRILL CONTEST.

Ето каква е играта:

5 бийта от Neznaen в "Balkan Boy EP", избираш си един и записваш куплет (и припев по желание), след което го изпращаш на ilyo_50stotinki.com@abv.bg

Ако снимаш клипче как редиш ще натрупаш още точки пред публиката най-вероятно, но ако решиш да изпратиш само аудио, то тогава добави в пакета и снимка или картинка за обложка. Остави, няколко реда инфо за себе си – псевдоним/име, с което да те публикуваме и каквото още сметнеш за важно хората да знаят за теб.

Участниците трябва да изпратят нещата си до 1-ви май включително.
В рамките на следващите 7 дни всички ще бъдат публикувани в 5 плейлиста съответно към всеки отделен бийт. Следват още 7 дни за разпространение и гласуване от страна на публиката.

Всеки победител в категория се определя от 3 гласа:
+ най-важен е този на публиката (който има най-много харесвания и коментари)
+ глас от ИлЙО и глас от NEZNAEN.


– излъчваме ТОП5 от всички участници в стълбичка и се отличава победител към всеки бийт
– следва гласуване за най-добър сред 5-тимата номер 1 към всеки бийт, като всеки един от тях ще получи награда

БОНУС: финалната 5-ца на всеки бийт ще бъде миксирана като cypher трак и всички заедно ще образуват 5х5 пакет, който ще оформим и дадем на публиката. (5 cypher парчета).

БОНУС: наградите ще бъдат под различни форми, но нито една няма да е за изпускане: от албум на CD, през мърч, та чак до билети за голям хип хоп фест!

БОНУС: победителят в цялата игра ще гостува в ЙоМРУК!

бонус БОНУС: не забравяй, че публиката, а и изявените имена в сферата не грешат, наблюдават, запомнят и всичко за теб може би сега започва, така че ... скачай смело, дай всичко от себе си, само можеш да СПЕЧЕЛИШ от участие в BALKAN DRILL CONTEST. Пък кой знае, току виж сме ти уредили и фийт с някой от големите в страната.

Дерзайте и УСПЕХ на всички!


Ето ги и бийтовете: свали си пакета от ТУК, YT playlist, ако предпочиташ Spotify.

Lazura
Balkan Boy
Всички ЙО-линкове са ТУК.
ЙоМРУК Мърч ТУК.


........................................................................BIGKEF.COM........................................................................



Коментари 0