GOLOKA Конкурс с награден фонд за ФЕСТ визия

Публикувано на Март 15, 2023 0 коментара



Скачай смело и избачкай най-бруталната визия виждана някога в родния хип хоп карминЙОл, ЙО! Ей така, заради възможността, свободата и хъса, които имаш. Натрий носовете на останалите и направи така, че да те помнят цял живот... Шегувам се, разбира се, но и не се. Ето инфо от организатора:

Наградите...
1-во място: 600 лева кеш; 4 двудневни билета за Goloka Fest; специални награди от Goloka Wear; кредит на всички визуални материали за Goloka Fest #4;

2-ро място: 2 двудневни билета за Goloka Fest; специални награди от Goloka Wear;

3-то място: специални награди от Goloka Wear.

Какво трябва да направиш?
Новата визия за тазгодишния Goloka Fest! Всеки артист, художник, графичен дизайнер, райтър и като цяло всеки, който умее да борави с четката, молива или спрея може да се включи смело.

Направи скица или визуализация на тема Goloka Fest и я сподели в своята страница в Instagram или Facebook, като ни тагнеш и добавиш #golokafest #golokafestcontest. След това можеш да ни изпратиш поста си на съобщение или на contact@golokawear.eu за да можем да съберем всички представени идеи в един общ албум.

Срокът:
визиите се изпращат до 31.03 включително, а на 1-ви април всички проекти ще бъдат официално публикувани в страницата на събитието на Goloka Fest във Facebook.

Как ще определим победителите?
Журито са всички фенове, които ще могат да гласуват на страниците на събитието на Goloka Fest във Facebook - те ще се формират 1 от 3-те гласа за победител. Другите два ще дойдат от Gerata, който е главен организатор и добре познатия хип хоп заподозрян Ильо от 50stotinki и ЙоМРУК.

Споделяйте, за да стигне до повече хора и стане максимално интересно и оригинално. Успех на всички участници!


..........................................................BIGKEF.COM................................................................................

Всички ЙО-линкове са ТУК.


ЙоМРУК Мърч ТУК.

..........................................................BIGKEF.COM................................................................................



Коментари 0