Добре дошъл на КОЛЕДЕН ХИП ХОП БАЗАР

Публикувано на Декември 11, 2022 0 коментара




За втора поредна година единственият ХИП ХОП КОЛЕДЕН БАЗАР в града се завръща, точно преди празниците, на същото място с обичайните заподозрени. Фокуса на събитието отново е свръх заредения щанд на TUNDERGROUND DA RAP, където ще откриете добре забравени класики и редки заглавия на CD - албуми, сингли и компилации. Тук е мястото и да изберете коледните подаръци сред селекция българските брандове за мърч свързани с хип хоп културата.

БОР | Goloka | с Главата Надолу | ВАГОН | ЙоМРУК | TDRS | Art Shirt

Ако случайно сме пропуснали да ви поканим, не се колебайте да пишете на страницата на Five High skatepark!

За доброто настроение по време на събитието ще се погрижат нашите приятели STARTERAs, DIGITAL JEDI и DJ JUJU.

Който не консумира високо градусови напитки ще може да загрее на нашия OPEN BREAK DANCE CYPHER с небрежен footwork или бесен хеликоптер и да обере овациите на всички присъстващи.

В края на събитието пък ще станем свидетели на предпразнична заря от рими изстреляни от SPLITKID, RIMAKA, АБСТАКТ и FOGG.

Честно да си кажем, не е за пропускане този КОЛЕДЕН ХИП ХОП кОпон.

СТАРТ: 14 часа
КРАЙ: Докато можем
ВХОД: Без пари

Към FB събитието.

..........................................................BIGKEF.COM................................................................................

Всички ЙО-линкове са ТУК.


ЙоМРУК Мърч ТУК.

..........................................................BIGKEF.COM................................................................................


Коментари 0