F.O. - 10 YEARS ON STAGE

Публикувано на Ноември 13, 2022 0 коментара



Занималнята говори:
На 3-ти декември (събота), се събираме в зала "Христо Ботев" в София, за да отпразнуваме роженните дни на сем. Митеви и 10-годишнината на F.O. на сцена!

Това е моментът, в който искаме да се съберем да отбележим извървяният път и да благодарим на Занималнята като идея, защото тя даде много и на самите нас - тези, които намерихме причина да стискаме зъби за нея и останахме и в най-тесният и кръг.

Концепцията включва
- лайв изпълнения на Занимейшън (F.O. & PEEVA, Jay & Keranov, 2ofus), Явката DLG, Калина Баткова - K.Lina и приятели артисти, които през годините са били наши творчески и бизнес партньори в лицето на 5 o'clock, M4stamind, Wosh MC, FeeL, Secta, N.Kotich, Кучетата, Chaliani, Gangstaman, STEFETO, Djaany, Nino Brown, Md Beddah, Leshper Art Crew.

- DJ set от DJ Alp

- BreakDance и хип хоп танци, Pole Dance

Хост: Монти (Ice Cream).

На концерта ще се направи промоция на най-новата песен на F.O., заедно с хип хоп хореография. Пеева също ще представи нова песен.


Цялото събитие ще бъде заснето преди и след, като финалният клип ще бъде качен в канала ни в Youtube.


c4fe6a4d467fc67a9d6505852e3b89b4.jpg

Билетите са ТУК.


..........................................................BIGKEF.COM................................................................................


Всички ЙО-линкове са ТУК.


ЙоМРУК Мърч ТУК.

..........................................................BIGKEF.COM................................................................................


Коментари 0