ИЗБИРАЙ

Публикувано на Октомври 01, 2022 0 коментара


Интересно нещо е тази съботна сутрин, тази октомврийска първа сутрин ... интересна е по ред причини, но основно заради това, което ни предстои утре. (въпреки, че скоро май и с това ще се претръпне ако продължа честотата му).

И аз като всеки сядайки на трона в двете нули разцъквам из социалките и първото, което ми предложи IG бе клипчето - обръщение на ЖЛЪЧ. Силен, смел ход, важен ход!

Веднага след това погледът ми залепна на стори лентата и там гордо се кипри един образ (само какъв образ при това) този на Яжо. Отново силен, смел ход, очакван до някъде, но също важен такъв!

За да ги изслушам, спрях парчето, което звучеше, това на Е-40 "Choices", което в моя плеяр е над 12 минути, тъй като съм си микснал всички версии от сингъл-ремиксите.

Не че е новост всичко това, не че позициите са нещо фрапантно, но се замислих, че всеки е прав за себе си и тук се иска точно, само и единствено неговото лично решение. Независимо, че то ще повлияе на хора извън него, той има право на него. Та някак рязко ми прозвуча една "Болна Истина" на FOX feat. Janet, продуцирана от JO.




ВИЖ СТОРИТО В IG на ЯВКАТА ДЛГ - ТУК



Нека всеки направи своят избор, нека всеки избере кой от авторитетите да послуша и все пак, нека го направим с музика, навън е мрачно, но нейно величество празнува, та пусни парче, може да е нещо, което ти се връзва с темата, може и да не е, ти ИЗБИРАШ...


..........................................................BIGKEF.COM................................................................................


Всички ЙО-линкове са ТУК.


ЙоМРУК Мърч ТУК.

..........................................................BIGKEF.COM................................................................................




Коментари 0