ЧЕСТИТО: ПОДЗЕМИЕТО със сайт за 3-тата си годишнина!

Публикувано на Април 08, 2021 0 коментара

podzemieto.com е тук с нови идеи, сенчести и не само намерения и много свежи материали, ето повече инфо по темата от самите тях относно рубриките, които се задават:

ПОДЗЕМНИТЕ е онова място в сайта, където ще откриеш отделни статии за всеки един непознат, непопулярен, #подземен артист, който смятаме, че заслужава вниманието ти.

    А ако ти познаваш някой, който има потенциал - предложи го на критичния ни подбор. Пиши ни в контактната форма, където ще очакваме накратко да ни обясниш, защо според теб точно този артист заслужава внимание, с какво те е спечелил теб и разбира се линк към творчеството му, и информация за контакт.


ТУК ще намериш връзки към YT, FB и INSTGRM на ПОДЗЕМИЕТО!

И ОЩЕ:

    ОТ ИГЛА ДО УШИ е рубрика, в която изследваме от игла до конец диджеингa. В това приключение обаче няма да сме сами - двукратният шампион във Flip or Flop батъла и носител на още отличия в сферата - DJ DELightfull ще влезе в ролята на гид.

Както знаете, една от основните ни мисии е да представяме достъпно и интересно най-малките подробности в хип хоп и стрийт културата, така че заедно да изградим една силна общност. Затова, когато DJ DELightfull ни сподели идеята си и предложи да я осъществи в колаборация с нас - приехме, без да се замислим!

    ОТ ИГЛА ДО УШИ е една интерактивна рубрика, в която се гледат и коментират видеа от участия, батъли и рутини на DJ-и от цял свят. Към всяка статия ще излиза и подкаст, пряко свързан със съдържанието ѝ, с който да се гмурнем по-дълбоко в материята. Всяка седмица DJ DELightfull ни запознава с един диджей или група от диджеи.

    Започваме на 8-ми април, когато ще те запознаем със самия него - DJ DELIightfull. В аванс виж рунд за страните без национален кръг на DMC, където той стана втори след петкратния световен шампион K-Swizz.



Коментари 0