Спенс коментира коментирането на Ицо Хазарта

Публикувано на Януари 29, 2021 0 коментара



Дали ще има говеждо? Как мислиш, Ицо ще отговори ли?

Ето кратка извадка:

Отдавна стари издания и класики от Славейков са по-евтини от кило пластмасови домати и да - децата не ядат книги. Трябва да ги четат, но след, като са сити. Един ден ти написа в нета за 'Сърцето на хлебарката' - това парче не е за Буч, не е за Спенс, не е за Шамара...Ами кажи за кой е тогава? Да не е за теб? Аз, колега, освен сърце имам и топки, но ако трябва да стигнем до твоето сърце, трябва да тръгнем откъм... отвора зад твоите.

Питах се, защо не участваш в една друга песен, в която участват останалите двама от Ъпсурт и Гудслав - известен и като Бол фейс - човекът, който измисли стила на римуване, наложен, в последствие, на широката аудитория като 'твоя' стил. А то започва така - Не разбирам, защо се карате? Пара да барате. Е*и ги...Е, аз разбирам! Разбирам твоето поведение и падение и мога да ти задам гатанка - отначало бяха четирима, после дълго време трима, отскоро са двама, но той пее и сам. Що е то??  

Не случайно, на много групи лидерите, започнаха солова кариера, но като те боли нещо, кажи си бе - хората ще те разберат, че става дума за пари. Не изкарвай всички други виновни. Всички други, които правят чалго-рап и всякакъв долнопробен поп и ти ги осмиваш, но иначе ги пускаш през канала ти в Тубата, за да печелиш проценти, от тяхното падение. Браво господине...пусни банкнотата да мине!

Продължи да четеш материала в novini.bg,

Виж и това "Ицо Хазарта към здравния министър: Навремето един политик преценил, че евреите не са му приоритет"

Коментари 0