На лов за Йомрукнати бийтове! (КЕФ конкурс)

Публикувано на Ноември 11, 2020 0 коментара


В тази напрегната ситуация ще опитаме да разведрим малко обстановката и да те заредим с положителни емоции. Някак нямаше как да подминем това съчетание на числа в днешния ден 11.11.2020, та... време е да си спретнем една игра.

Ето за какво става дума - напоследък се замисляме, че с началото на сезон 5 въпросите и коментарите относно бийтовете, които използваме за подложки в епизодите не намаляват. Това са инструментали създадени специално за тази цел и за това няма как да ги имаш без значение, че се кълнеш, че няма да изтекат, разбираш нали, не са и от/за песни, така че, това е, което е. Благодарности на DenYo! (напоследък ползваме предимно неговите, но благодарностите са и за Явката ДЛГ, Madmatic, ГЕНА и всички останали с принос към темата).


Така, време е обаче да предизвикаме всеки, който се занимава със създаването на музика и би искал да чуе свой бийт като фон в епизодите на ЙоМРУК! Ще можем да "видим" много различни картини от всеки един, а по този начин ще разберем и кой как си представя формата като колорит и посока.

Награди ще има за първите 3-ма от КЕФ, но няма да кажа какви, за да видим колко от големите и доказани имена ще се включат заради каузата, а не заради друго, по този начин ще има стимул и за останалите да се наредят рамо до рамо до тях и така. А и защо пък да е такъв проблем да се разделиш с един бийт в името на цялата общност. Това е полезност.

Нещата ще се случат по следния начин, всеки трябва да изпрати аудио файл (WAV) + снимка или логото си, за да бъде качено като клипче в YouTube плейлист, след което 10 бийта ще влязат в анкета за гласуване във FB страницата на ЙОМРУК! Тази 10-ка ще се излъчи от най-коментираните и харесвани като екипа си запазва правото да "надуши" организирани групови гангстерски измами. Разбира се, вярваме, че няма да се стигне до там да се намесва хип хоп полицията...



И така - качваш пакет с файловете, където ти е удобно и даваш линк на лично в страницата на Йомрук! 2 седмици считано от днес, приключваме приемането на 25.11.20. След това ще качим всички на куп и ще обявим допълнително колко време ще се реагира в YT, колко време ще отделим за анкетата и кои бийтове ще достигнат крайната цел. Разбира се всеки, който отпадне може да дари своя бийт все пак или да си го използва за свои цели.

Успех на всички, бъдете здрави и ако има въпроси, насреща сме, питай смело!

Коментари 0