Raw Land & Low Heat @ Sound Talks vol.9

Публикувано на Август 04, 2020 0 коментара


Александър Захариев "RawLand" и Боян Бойчев "Low Heat" от екипа на Sound Ninja Music Academy ни запознаха в дълбочина с емблематичния за поколения бийтмекъри AKAI MPC - с неговата история, развитие през годините и огромни възможности за музициране.

Alexander Zahariev е диджей и продуцент от София. Колекционер на музика от 7-годишен и бийтмейкър от 14-годишен, той изминава пътя от първи записи в домашни условия и училищни групи до продуцирането на материал и ремикси за изпълнители от ранга на Naughty by Nature, Hus Kingpin, Evidence, Vinnie Paz, Funkdoobiest. Портфолиото му включва също поредица от тематични и еклектични партита.

Boyan Boychev продуцира музика като Low Heat и е част от колектива Sofia Beats. Преподава в Sound Ninja, дълбае в саунд дизайна и семплирането и прави YouTube видеа.

Sound Ninja Music Academy и E-Music Bulgaria обединяват сили, за да създадат Sound Talks - поредица от безплатни събития, в които се дискутират най-различни теми от аудио света. Наш домакин е столичният бар "ПЕТЪК" , където в непринудена обстановка обсъждаме идеи с хора на нашата вълна.

Видео заснемане: Съвременни бохеми Contemporary bohemians Музика: Филип Ферфериев и Венцислав Иванов -fivebg.bandcamp.com
Хост: "ПЕТЪК" See less

Коментари 0