ПОДЗЕМИЕТО роди епизод 1 ЗАД КАДЪР

Публикувано на Април 21, 2020 0 коментара


Още при първите ни срещи с гости на #ЙоМРУК се сблъскахме с втълпяваните ни отвсякъде стереотипи. И по-конкретно с този, който определя хората, според това, за което пеят в музиката си. Сеш' се, ако пееш за жени си к*рвар, ако пееш за неспирни купони - нехранимайко, ако пееш за "колко си отдаден на културата" - се подразбира точно това и т.н., примери има доста. Оказа се, както повечето стереотипи, че и този не е правилен. Вече година сме част от екипа на #50СТОТИНКИ и с чиста съвест споделяме тези впечатления.

Но, когато някой страничен човек, даже не кой да е - а популярната сред #подземните среди Елена Котева, също потвърди това... Не знам, може би наистина трябва да подложим на съмнение всички предразсъдъци и да бъдем по-широкоскроени.

Срещата на Котева с най-добрия трап артист за 2019 г. според 359 - GR!NGOD в шоурума на BigКЕФ беше напълно случайна (а може би няма нищо случайно?!). Тя беше дошла за да се сдобие с мега готин суичър и да ни види, а GR!NGOD за да снимаме ЙоМРУК.

До колкото познаваме Елена тя абсолютно не слуша този стил музика, който прави GR!NGOD и очаквахме "сблъсък" на стиловете. Но такъв нямаше, а точно обратното. Тя остана впечатлена от Гринго! И даже успяхме да хванем малко от разговора им, който се проведе непосредствено след като камерите на #ЙоМРУК спряха да снимат.

Краткия диалог е вдъхновен от интервюто му, което можете да изгледате тук

Музикална тема: ForestMan Brand
Монтаж: ПОДЗЕМИЕТО

Коментари 0