КЕФ: ROOF RHYMEZ поглеждат през оградата!

Публикувано на Октомври 22, 2019 0 коментара

RRS: Дойде момента, в който да обявим, че финализирахме един дългоочакван проект.

Албум записан през септември на 2015г. за две работни сесии в Out In Space Studio. Продукт, който създадохме без предубеждения как ще се приеме, тъй като следвахме единствено вътрешното си усещане за музиката. За добро или лошо ни отне почти 5 години да го завършим, дооформим и реализираме. Това е така, защото реално погледнато Албумът беше много по-голям от нас на онзи етап и явно ни бе необходимо известно време да пораснем, а и все пак трябваше да срещнем NASTIE. Посвещаваме го на всички наши приятели, които са ни стабилна упора през целия ни творчески и житейски път. Път, по който в началото виждахме само хоризонта и желанието да правим това, което обичаме. Вървейки устремено в далечината се разкриваха безкрайни стени, които криеха какво става отвъд. Тези прегради не ни отклониха или отказаха…напротив! Те просто ни научиха да мечтаем през тях!

„Поглед през оградата“ е заглавието на албумът, и както вече споменахме – Nastie бe човека, който трябваше да се появи с цвета, който търсихме за да завършим цялата картина. Именно и затова тя има участие в 6 от песните, за което сърдечно и благодарим.“ Всички бийтове в aлбума са дело на IMP, с изключение на 2, за които отговорност носи единствения гост-бийтмейкър, а именно пловдивския класик WORST ! Обложката е дело на талантливата Дебора Генадиева и Милен Балбузанов, който се погрижи за оформлението на шрифта.

Не липсва и символиката…! „Поглед през оградата“ е проект, съдържащ в себе си 11 неиздавани досега песни, чиято промоция ще се случи не кога да е, а на 1.11.2019г., когато е и един светъл български празник – Денят на Народните Будители!

Албумът ще бъде качен в stream платформите и YouTube на 01/11/2019г. Също така ще може да закупите дигитално копие от профила ни в  Bandcamp ! Самото промо на „Поглед през оградата“ ще се състои на 2-ри ноември в шоурума на BigKef, 50 стотинки, ЙоМРУК, където ще може да се видим и поговорим на по питие.

Специални благодарности на ILYO за това, че ще направи възможна срещата ни с всички вас!

Очаквайте скоро още информация!

Коментари 0