Сериалът "Лъжливи рими" иде базиран на хип хоп истории

Публикувано на Август 29, 2018 0 коментара

 

На 12 септември от 22:00 ч. (по телевизия Евроком) ще се излъчи първи епизод от ''Лъжливи рими''.

Продуцирана от „Plovdiwood Ent.” и „Devil Cinema”, продукцията е вдъхновен от действителни лица и събития. Както става ясно и от трейлъра историята е следната - двама приятели, богато и бедно момче, се борят с всички сили да станат известни, но на цената на много лъжи и измами. 12-те епизода (по 22 минути всеки) са фрашкани с драма, интриги, корупция по високите етажи, фалшиви новини, платени медии, беззаконие, липса на ценности и какво ли още не от родната действителност...

Сценарият на музикалната драма е написан от Борислав Огнянов и Стелиан Димитров, като последният е и режисьорът, който казва: "Какъв ще е финалът, зависи от зрителския интерес. Главният герой ще бъде прострелян, като в последните кадри ще стане ясно кой е поръчал покушението срещу него и дали ще оживее", след което добавя "Това са нови и недоказани имена в киното и телевизионните сериали, които получиха шанс за изява. 90 % от техническият екип също е с дебют в снимането на сериали"

Над 200 души общо са заставали пред обективите в тези 12 (т.е. 13 серии, като бонус ще се заснеме "фаталната" след излъчването на основните), а в главните роли са рапърите Зипо и Слаш, танцьорката и хореограф Мимс Бонева, DJ GANX и др.

Коментари 0