Запиши с Keith Murray, като се включиш в конкурс на Universe music

Публикувано на Юни 27, 2022 0 коментара



"Запишете куплет и бъдете един от тримата, които ще участват в официалния мегамикс на песента “Get trapped” на легендата Keith Murray" гласи анонса на организатора и продуцент  Universe music.

Ето и още детайли:
-    За всеки участник в конкурса ще има награди, но само трима от вас ще спечелят слот за песента, бийтове със ексклузивни права от Universe Music, участия в нашия канал и интервюта.
-    Публиката ще гласува и избере тримата победители чрез харесвания и коментари под всеки един клип.
-   Всяко харесване ще ви донесе по една точка, докато коментарите ще носят две точки.
-    Изпратете вокалите си на акапела използвайки WAV формат на имейл: universemusiclab@gmail.com до 15 Август. Гласуването ще бъде от 16 до 26 Август.
-    Ако решите вашият куплет да съдържа главни вокали и бек вокали, моля да изпратите пистите отделно.
-    Освен конкурса, Universe Music предоставя още слотове за песента при интерес, но всеки един слот ще трябва да бъде заплатен по 40 лева, докато тримата победители от конкурса, ще получат слот напълно безплатно.

Бийта може да изтеглите от тук - ЦЪК.

Чуй оригиналната версия на песента:


.............................................................................................................................................................


Всички ЙО-линкове към FB страници и 2 затворени групи, IG профили, музикални и видео платформи са ТУК.


ЙоМРУК Мърч ТУК.

..............................................................................................................................................................



Коментари 0