TROMBOBBY x C-MO и Единствените им Приятели са тук с цялата ТАВА!

Публикувано на Май 26, 2021 0 коментара



Меден албум... ОТНОВО!

13 композиции, малко над 45 минути чиста наслада, много живи инструменти, пеене в истинския смисъл на думата и на финала остава горчивината (сладкото горчи), че свършва... няма страшно, пускам отначало, направи го и ти и сподели впечатленията си!

Промото е тази вечер ТУК!

Ето у думите на авторите:
Хубавите неща идват по три. Като отявлени почитатели на латинската проза нямаше как да не се съобразим, и затова година след ‘Всичко е Наред’ и близо две след ‘The Year Without a Summer’ завършваме трилогията преди Джордж Лукас да ни е продал на Дисни.

За разлика от двете предходни EP-та, тук се опитахме да пресъздадем едно по-класическо звучене, без семпли и продукционни фокуси - смятаме, че това е най-добрата ни работа досега. Тринадесет песни в почит на тези преди нас, обединени и вдъхновени от колектива Soulquarians, Джими Хендрикс, Стиви Уондър, Джеймс Браун, Фела Кути и седемдесетарския соул.

И за да ни се получат съвсем нещата, по традиция ангажирахме трима (!) магьосници - Евден Димитров, Петър Йотов и Радо Казасов. Към останалите ни приятели - моля не ни трийте от списъка с контакти, сигурни сме, че ще се откриете вътре.

Проектът е осъществен с подкрепата на Национален Фонд “Култура”, КРИСТАЛ, Христо Рачев, Александър Захариев, Денис Попстоев, Арнау Гарофе, YAИA, Лили, Явор Гайдов, Sound Ninja Music Academy, Константин Кирилов, Мартен Роберто, Елена Дорошенко, Димитър Асенов, Иван Христов, Живко Йорданов, Кирил Петров и Единствените им Приятели.

.......................................................................................

ЙоМРУК Мърч - тук.


Магазинчето КЕФ е пълно със специални неща - цък.
ЙоМРУК!: FB​​​ / Instgrm
ILYO


Коментари 0