Григовор асфалтира фалстартирането

Публикувано на Януари 20, 2017 0 коментара

Ето част от интервюто на логопет Григовор за asphalt.bg:

А: Част си от Лого5. Защо реши да издадеш албум, който не е свързан с групата?

Г: Отдавна се опитваме да работим върху албума на Лого5, но сме много заети и сякаш се „отсработихме“ малко. Все още искаме да го направим, просто трябва да намерим време. Радо вилнее в tech сферите и скоро ще започне да прави компютри от камъни, защото е точно толкова луд. Нека кажем, че сме замразили проекта до пролетта, а пък кога ще го издадем не искам да казвам, че ше ни убият с тояги.
.........................................................
А: Защо „Фалстарт“?

Г: „Фалстарт“ главно заради това, че хората очакват логопетски албум, а реално правим нещо съвсем друго. Но най-вече, защото не ни пука за правилата. С един приятел имаме нещо като арт проект, който кръстихме FAUST и после решихме да му добавим ART, та и заради това. Много бяха причините, но са чисто вътрешноведомствени смешки.
.........................................................

А: Можем ли да очакваме още интересни колаборации с други изпълнители?

Г: Аз със скучни изпълнители не колаборирам, така че можете. Очаква се да направим неща с Жлъч, имаме едно парче с Ванката от Ума и Дума от предстоящия му албум. Мислим да направим със цялото So Called Crew нещо, а също и с един млад хомосексуалист на име MishMash май ще препотим калипсото, така че има какво да се очаква. Може пък да пробваме и с Левон Хампарцумян да направим нещо.
.........................................................
Продължи четенето тук.

Коментари 0