DJ Станчо пред "Егоист"

Публикувано на Февруари 09, 2016 0 коментара


Ето малка извадка от материала на Йоана Мирчева за Егоист:

Станчо казва, че тогава лейбълът е работил на пълна пара, все едно сега да гледаш добре смазаната машина на Пайнер. От производството, до разпространението, всичко е било само тяхно, защото не всички други са правили същото. Той напомня, че Гумени Глави са били разпространявани именно от Пайнер, нищо че те са си записвали сами дисковете някъде другаде. Това изглежда като подходящ момент да се върнем във времената , когато R&B Records и Sniper Records бяха в постоянна конкуренция и направо война, разделяйки феновете на два крайни фронта.

"С Шамара не си говорихме. Заобикаляхме се, избягвахме се, където не можехме да се избягваме се плюехме, заплашвахме се. Никаква игра  нямаше. Не е имало никакъв театър." - казва Станчо.

Но в Sniper тогава имат самочувствие и витае атсмосфера на първенци.  Всички, които са там са се сполитили като семейсвто, така че кофти  обстоятелствата даже ги мотивират. Но, за да станеш част от семейството, трябва да си лоялен и да си готов да бачкаш здраво. Винаги е имало обидени, които идват, искат да опитат, но не става. DJ Станчо твърди, че е избирал интересни хора с интересни съдби, дори това да означава да са лежали в затвори. Ако са откровени и готови да бъдат такива в музиката си - вече са на борда.

"Да работиш с талантливи хора никак не е лесна задача. Да събереш на едно място артисти с голямо его и да искаш да си помагат е сложна работа. И ако някой не си свърши работата, аз трябва да го направя."


Целия материал чети тук - цък.

Коментари 0