Hoodini разпитан от Калина В.

Публикувано на Февруари 03, 2016 0 коментара


Фокус-бокус и вместо да се измъкне от капана Худинката директно си се търкули в бомбето на набиращата скорост с БГ рап в слушалките Калина Василкова. Този път говорим за сериозен обем, който ще подпра само с 2 абзаца:

"Виж, касетофонът е символ. Голяма част от нас израстнаха във времето , когато можехме да слушаме музика единствено на касетофон или да гледаме видеоклипове, записани на видеокасети (принципно все някой авер имаше записващо видео и от там вече презаписва на всеки). Малко от сегашната ни фен база знае, че през ’90-те аудиокасетата вървеше в комплект с молив, за да пестим батериите на касетофона, докато слушахме музика на улицата. За мен касетофонът символизира Музиката. За някои, може би, символ би била плочата или грамофона, за мен е този касетофон . Аз живея с музиката, храня тялото с музика. Без пари се оправям, без музика - трудно."... извадка от част 1 на интервюто с бойно заглавие "За разлика от някои звездоподобни, ние рамки не си слагаме! Правим го за музиката, а не за да си начешем нещастното его" (цъкай и чети)

"Както казах по-горе, това е един от повратните моменти в кариерата ми. По онова време имаше само един-два форума, в които пускахме новите си парчета (представяш ли си) и там главно си взимаш мощно хейт от Аристотел и Сократа в рапа". Сега всичко им е на поднос на днешните рапери". Та, идеята ми е, че когато започнат да въртят твое парче - в една от най-гледаните телевизии, във времена на пълна рап тишина, е нормално вече името ти да се чуе и на национално ниво. Нещата се промениха до толкова, че повече хора научиха за мен и музиката ми."... и част 2 "Mного добри BG изпълнители остават недооценени! Това говори само за ниска музикална култура, да не кажа - никаква" (чети тук)

Коментари 0