Dim4ou продължава да разказва историята си

Публикувано на Ноември 27, 2015 0 коментара


Целеустремената Калина
пак го направи. Всъщност то се очакваше де, след като преди дни пусна първа част на разговора си с Dim4ou сега е време историята да се доразкаже. Ето как:

Историята за тъмната част от твоето миналото е известна на всички твои фенове, прескачаме я. Музиката и славата са променили целия ти живот - доколкото е ясно – положително. А какво се случи с вътрешния ти свят, той как се деформира, движейки се по пътя от появата на варненската рап сензацията Dim4ou, та до днес – сред най-хитовите рапъри?

Моят вътрешен свят е нещо много сложно. Все пак съм водолей. Никой не може да каже какво става там, в този дълбок океан. През годините съм се оформил като личност благодарение на моята майка, на баба ми и дядо ми, които са ме отгледали и възпитали. Пазя в себе си някои по-отживели, но ценни навици - в отношението ми към хората. Научили са ме да давам шанс на всеки, да не мразя, да прощавам, да съм добър човек. От там нататък аз съм чел, преживял, падал и ставал, сблъсквал съм се с най-различни хора от всякакви сфери и съм се научил да съм това, което съм днес... Да съм това, което ме докара дотук - едно обикновено момче от квартала ,един от вас, един от всички. Аз не искам да съм над хората, не искам да съм нещо повече. Точно този мой стабилен вътрешен свят се стремях да изградя и запазя през годините. Когато бях на 20, аз имах легална, нелегална работа, учих в колеж и правех музика едновременно. Тогава посях мъдри, остри, понякога ядосани, понякога весели мисли, а сега жъна успеха, бера плодовете от тях. Не знам дали съм се променил вътрешно - аз съм си аз всеки ден, в огледалото и много се радвам като се видя. Всеки ще каже нещо различно - надул съм се, не съм се надул, променил съм се, „гооляяма звезда стана“. Като цяло се гордея със себе си, старая се да направя и родителите ми горди. Вече всичко е чисто - в душата ми няма мръсотия. Не лъжа, не крада, не съм нагъл нахалник, който стъпва върху хората , не продавам гадории на децата. Всичко е легално! От няколко години съм абсолютно чист и вътрешното ми спокойствие е наистина стабилно и голямо.

Освен, че Studio 21 обединява най-силните варненски рапъри, е и мястото, където се осъществяват записите на едни от най-ударните муз. проекти. Обсъждали ли сте идеята да основете лейбъл, който – очевадно е, ще бъде доста сериозна конкуренция на вече съществуващите?

Това там никога не може да е лейбъл. Това е СЕМЕЙСТВО. Това е нещо по-сложно. Нещо необикновено. Това е място с огромна позитивна енергия и въобще няма нужда да омърсяваме името на СТУДИО 21 с лейбъли, конкуренции и разни такива. Благодаря много на Венци Куцаров и Иван Чешмеджиев, на Qvkata DLG, който ме закара там и ме запозна с тях! Лека му пръст на Ванката Бояджиев, който обичах толкова много и с който направихме толкова яки песни долу в студиото. Благодарен съм им за този шанс, който ми дадоха още когато никой не беше чувал за мен. Благодаря им за всеки път, когато са ми помагали. Венци винаги ми е давал своя микрофон, когато имах участие, но намях пари да си купя мой. Никога не са ми искали една стотинка за запис. Когато съм имал, съм давал. Мисля, че тук е моментът, в който да благодаря на някой други хора и малко да изляза от темата на въпроса. Искам да благодаря на BASHMOTION за първия ми клип, на 100 кила - за подкрепата, която ми даваше в самото начало на моя път. Давал ми е пари, когато съм имал нужда, давал ми е съвети. Вземал ме е на участия с него, показвал ми е как се върши тази работа - той винаги е бил пример за мен! Винаги ще съм му благодарен! На Били Хлапето, че някак си ми даде шанс да направим „Башмайсторската“ и изригнахме до космоса. Ей така, от нищото - песен с клип, телевизии, радиа, „Баштурнето“ и началото на моята кариера. На Миро - че ми позволи да бъда част от такъв грандиозен проект като „Скочи над мен“ и лятното му турне и възможността да пея на такива сцени, за които даже и не съм мечтал - като Античния театър в Пловдив. На Криско - че също ми даде шанс да се замеся с него и да направим тоталния хит. Благодаря на всички! Може да не се виждаме или чуваме често, но знайте, че имате един приятел в мое лице!

Това е само парче от цялата втора част на интервюто публикувано в hotarena.net. Замесени са още имената на Криско, 100 Кила, Били Хлапето, Bashmotion и т.н., така че не се колебай да го прочетеш цялото тук - цък.

Коментари 0